Po zaužitju fermentiranega sadeža boste presenečeni
Izdelek ShareOriginal® je japonska sliva, fermentirana po tradicionalnem japonskem receptu, v kontroliranem postopku. Za zagotavljanje neoporečnosti in konsistentnosti kvalitete izdelka, je bilo razvito posebno okolje, v katerem se odvija fermentacija. Proces izdelave je edinstven in poteka pod strogimi standardi, je ISO certificiran in zaščiten pod blagovno znamko Share®.
Vaše telo bo veselo te male slive v zeliščnem plašču.
Recept za ta postopek je bil desetletja skrbno varovana skrivnost.
ShareOriginal® japonske slive so obložene z visokokakovostnimi zelišči (murva, yerba mate, naravni izvleček karotena).
S ShareOriginal® dobite ročno obrano in skrbno obdelano, super sadje najboljše kakovosti. Slive rastejo divje v naravnem rezervatu, mali kmetje pa jih skrbno ročno obirajo.
Redna cena
€24,90
Akcijska cena
€24,90
Redna cena
€27,90
Redna cena
€79,00
Akcijska cena
€79,00
Redna cena
€89,00
Redna cena
€39,90
Akcijska cena
€39,90
Redna cena
€59,00
Redna cena
€89,90
Akcijska cena
€89,90
Redna cena
€135,00
Let customers speak for us
Uživajte v naravnem okusu fermentirane japonske slive ShareOriginal®
Izjemnost majhnega sadeža
Fermentirana japonska sliva ShareOriginal® raste divje in ne vsebuje konzervansov – zaradi naravne fermentacije je ta čudežna sliva lahko prebavljiva.
Zaužite tisočletja staro tradicijo daljnega vzhoda! Privoščite si eno najbolj vznemirljivih živil našega časa.
Share fermentirani izdelki so popolnoma raslinski/veganski in:
– ne vsebujejo glutena,
– ne vsebujejo laktoze,
– so izdelani po tradicionalnem postopku, ki se je prenašal skozi generacije,
– postopek izdelave je ISO certificiran,
– vsaka šarža je po fermentaciji pregledana in potrjena s strani neodvisnega inštituta.

Ekipa Share
Izdelki iz linije Share® so fermentirana živila, ki temeljijo na starodavnem receptu iz dinastije Tang. Prenašali so se desetletja, skozi generacije v generacijo. Sedaj ga skupaj z Yasmin, za Vas, delimo tudi mi v Sloveniji.
Skrbno izbrano, za vaše dobro počutje
S fermentirano japonsko slivo ShareOriginal® dobite ročno obrano in skrbno obdelano, super sadje. Najboljše kakovosti. Slive rastejo divje, v naravnem rezervatu, kmetje jih skrbno in ročno obirajo.



100% BAKTERIJSKA FERMENTACIJA
Fermentacija se umetno ne pospešuje, ampak poteka dolgih trideset mesecev. Po fermentaciji se slive posušijo, kar daje izdelku značilen okus, teksturo in aromo. Izdelek je nato posipan/povaljan v mešanici posušenega in zdrobljenega sezonskega sadja, ki mu doda nekaj sladkobe. Zato je sadež v vsakem letnem času, rahlo drugačnega okusa. Šele nato gre sadež v embalažo, kjer se nadaljuje proces zorenja.